Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yaklaşık 3 yıllık bekleyiş..

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Yaklaşık 3 yıllık bekleyiş..

Evet arkadaşlar ben de hikayemi anlatmak istedim.
    lise 1.sınıfta metallica ile tanıştım. ilk dinlediğim parçaları 'fade to black' ve 'the unforgiven II'ydi. O parçaları dinlemeye başladığım zaman gitar çalma hevesi başladı. Lise 1.sınıfın sonunda annem eğer takdir alırsam klasik gitar alabileceğini söyledi. Maalesef takdir alamadım ve buna rağmen annemin gitar almasını bekledim ama beklentim gerçekleşmedi. Hâlâ gitar çalmayı istiyordum. Evde defalarca bu konuyu gündeme getirdim ama aldığım yanıt olumsuzdu. Ailem bir süre sonra gitardan sıkılacağımı, bir köşeye atıp kullanmayacağımı düşünmekteydi. Lise 3.sınıfa kadar bekledim. Bu süre zarfında ne kadar ısrar ettiğimi, ne kavgalar ettiğimi tahmin bile edemezsiniz. 3.sınıfta artık derslerim tavan yapmıştı. Çok çalışıyordum ve nihayet bir gün babamla birlikte gitar almaya gittik. Nasıl ikna ettim bilmiyorum. Sanırım 2 yıldan fazla süredir gitarımın olmasını bekledim. Geçen yıl kasım (2009) ayında bir klasik gitar aldık ve hâlâ onu kullanmaktayım. Şu anda 'the unforgiven II'yi klasikle çalamasamda 'fade to black'i keyifle çalıyorum. Inşallah bu yaz elektroya geçeceğim.

gitarı ben kolay aldım ama aynı süredir çalıyoruz. kolay gelsin sana daha öğrenmemiz gereken çok şey var bir 20 seneye falan ancak birşeyler yaparız

Yorum

Çok beklemişin be arkadaşım. Neyse sonunda istediğine kavuşmuşsun iyi güzel de yani öyle fade to black çalarak parçadan parçaraya gelişmek gibisinden olmaz temelden çalışman lazım aileni bu konuyla barıştır bence ne yap ne et.

Yorum

Abi inşallah sana benzemem 7 aydır klasik gitar çalıyorum Lise 1'deyim. Gerçi kendim harçlıklarımdan biriktiriyorum ama Şubat tatiline kadar alırsam çok iyi olacağı kanısındayım. İnşallah Tüm Gitar Çalmak İsteyenlere Nasip Olur En Sevdiği Parçaları Çalabilmek...

Yorum

MaxWawe isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Çok beklemişin be arkadaşım. Neyse sonunda istediğine kavuşmuşsun iyi güzel de yani öyle fade to black çalarak parçadan parçaraya gelişmek gibisinden olmaz temelden çalışman lazım aileni bu konuyla barıştır bence ne yap ne et.

akorları filan biliyorum ama pratiğim yok. Şahsen solo çalmanın akor çalmadan daha basit olduğunu düşünüyorum. Örnek olarak fade to black'i verdim. Tabiki de birsürü metallica parçası çalıyorum ama fade to black'in yeri ayrı bu yıl üniversite sınavları var. O yüzden bu yıl kendimi çok fazla geliştiremesem de pratiği eksik etmiyorum. Gerilememeye çalışıyorum .d

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X